Поділитись:

Луцьк прощатиметься з актором Олександром Якимчуком (дата, час)

Вівторок, 18 квітня 2023, 14:20
Луцьк прощатиметься з актором Олександром Якимчуком (дата, час)

Повідомили про дату і час прощання з народним артистом України, актором Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка Олександром Якимчуком.

Про це повідомили на сторінці Волинського академічного українського облмуздрамтеатру ім. Тараса Шевченка у фейсбуці.

Нагадаємо, 18 квітня стало відомо, що помер народний артист і актор волинського драмтеатру Олександр Якимчук.

«Йому було 68... Ми втратили наставника, колегу, друга, частину сім’ї. Змушені визнати, що тривала хвороба відібрала у нас Олександра Павловича Якимчука. Народний артист України віддав роботі у Волинському облмуздрамтеатрі понад пів століття, зіграв більше, ніж 150 ролей, був артистом балету і драми, автором лібрето і віршів до вистав, художником-постановником, асистентом, помічником режисера, режисером... Педагог, ведучий, актор кіно... Концерти, новорічні ранки, інші події... Він допомагав у всьому, бо був такою людиною, яка здатна підтримати, дати мудру пораду й навчити бути Людиною з великої літери», – йдеться у повідомленні.


«Хай живе любов!» сказав він на прощання у своїй останній постановці. Ваша любов із нами назавжди, як і пам’ять про вас.
Колектив театру висловлює найщиріші співчуття близьким та рідним, а також усім тим, хто знав цю світлу та відповідальну людину», – пишуть у театрі.

Прощання із видатним волинянином розпочнеться 19 квітня о 10:00 у фойє театру (1 поверх). Панахида відбудеться об 11:00.

О 12:00 виїзд на кладовище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів