Поділитись:

«Таким не місце в ЗСУ»: у «князівській» бригаді прокоментували побиття офіцером солдата

Субота, 22 квітня 2023, 11:15
«Таким не місце в ЗСУ»: у «князівській» бригаді прокоментували побиття офіцером солдата

У 14-й окремій механізованій бригаді прокоментували жорстоке побиття офіцером солдата у військовій частині у Володимирі.

Допис опублікували на фейсбук-сторінці «князівської» бригади.

«У той час, коли 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого захищає Україну на фронті, окремий представник військової частини дозволяє собі ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в’яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ», – йдеться у дописі.  

У бригаді зазначили, що нині правоохоронні органи проводять розслідування для з’ясування всіх обставин побиття солдата Андрія Грищука та інших протиправних дій, які інкримінують підозрюваному – офіцеру Василю Арійчуку. Також службове розслідування проводять і у військовій частині.

«В разі доведення провини підозрюваного, щодо нього будуть прийняті відповідні правові рішення. Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі», – зазначили у бригаді.

Нагадаємо: ДБР розслідує побиття військовослужбовця у місті Володимир Волинської області. Військового із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами та переломом носа виявили 9 квітня, через добу після побиття. За свідченнями потерпілого, тілесних ушкоджень йому завдав офіцер військової частини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
29 березня 2024
20 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024