Поділитись:

У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)

Субота, 22 квітня 2023, 16:31
У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)

У Володимирі в останню путь провели загиблого на Донеччині Михайла Демського.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимирської міської ради.

«22 квітня громада Володимира схилила голови у жалобі, прощаючись із земляком Михайлом Демським, який поліг за незалежність України», – йдеться у дописі.

Чин похорону відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, куди прийшли віддати останню шану захиснику його рідні, друзі, побратими, представники влади та небайдужі містяни.

42-річний Михайло Демський був призваний до війська у серпні 2022 року, служив командиром машини у морській піхоті. Загинув від смертельних поранень, які отримав в результаті ворожого обстрілу на Донеччині 16 квітня 2023 року.

«У полеглого матроса залишилась осиротіла матір, для якої він був єдиним сином»,– зазначили у міськраді.

Під час похорону співчуття матері та рідним від імені усієї громади висловив міський голова Ігор Пальонка, який наголосив, що місцева влада робитиме усе можливе, аби підтримати родину у скорботі, надати їм необхідну допомогу та гідно шанувати пам’ять полеглого Михайла Демського.

Поховали загиблого захисника з усіма військовими почестями під синьо-жовтим стягом на Федорівському кладовищі.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото)У Володимирі в останню путь провели загиблого воїна (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів