Поділитись:

Поїхав не туди: у Луцьку зловили п'янючого водія (фото)

Вівторок, 25 квітня 2023, 16:12
Поїхав не туди: у Луцьку зловили п'янючого водія (фото)

У Луцьку правоохоронці вдруге за рік зловили водія, який керував автомобілем у стані сп'яніння.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У вівторок, 25 квітня, під час патрулювання на вулиці Набережній у Луцьку поліцейські помітили автомобіль Renault Kangoo, водій якого порушив правила дорожнього руху – поїхав прямо зі смуги для руху праворуч, яка позначена знаком 5.16 (Рух по смугах) ПДР.

Інспектори зупинили автомобіль та під час перевірки документів у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння на місці. Прилад Drager показав 2,48 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Також патрульні встановили, що порушник протягом року вже притягався до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та позбавлений права керування.

На керманича поліцейські склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема: за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння повторно протягом року), за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом протягом року, особою, яка позбавлена права керування), за ч. 1 ст. 126 (Відсутність чинного поліса страхування) та за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Поїхав не туди: у Луцьку зловили п'янючого водія (фото) 

Надрукувати
мітки:
коментарів