Поділитись:

На Волині накрили гаражі з купою «лівого» алкоголю (фото)

Середа, 26 квітня 2023, 16:44
На Волині накрили гаражі з купою «лівого» алкоголю (фото)

На Волині вилучили. контрафактний алкоголь.

Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки.

Співробітники Територіального управління БЕБ у Волинській області, на прикінці минулого тижня, спільно з патрульною поліцією Волинській області зупинили автомобіль у Луцьку, який був заповнений лікеро-горілчаними виробами з ознаками підробки. За результатами огляду машини вилучили оптову партію недоброякісного алкоголю.

«Наразі детективи ТУ БЕБ у Волинській області провели обшуки приватних приміщень осіб, які зберігали фальсифіковані горілчані напої відомих марок. У подальшому контрафактна продукція готувалася до збуту на території Волинської області України.

За результатами обшуку вилучено оптові партії алкогольних напоїв відомих українських марок з ймовірними ознаками підробки та транспортний засіб, що був знаряддям злочину», – йдеться у повідомленні.

Орієнтовна сума вилученого майна встановлюється, призначено відповідні судові експертизи.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України, проводять детективи ТУ БЕБ у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

На Волині накрили гаражі з купою «лівого» алкоголю (фото)На Волині накрили гаражі з купою «лівого» алкоголю (фото)На Волині накрили гаражі з купою «лівого» алкоголю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів