Поділитись:

На Волині лісівники і керівники громад обговорили зміни у співпраці після реформи

П'ятниця, 28 квітня 2023, 20:25
На Волині лісівники і керівники громад обговорили зміни у співпраці після реформи

Лісівники та керівники волинських громад обговорили напрямки співпраці після реформи лісової галузі.

Онлайн-зустріч відбулася 27 квітня, – повідомляє Поліський лісовий офіс.

Зі слів керівника Регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» у Волинській області Анатолія Пархомюка, мета заходу – ознайомитися з актуальними напрямками державної політики, законодавчими ініціативами в сфері управління лісами і напрацювати нові форми та напрямки комунікації.

Головними спікерами стали директор Поліського лісового офісу Олександр Кватирко та заступник начальника Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Борис Бабеляс.

Директор Поліського лісового офісу Олександр КватиркоДиректор Поліського лісового офісу Олександр Кватирко
 

«Реформа лісової галузі відбулася. Зараз тривають завершальні етапи. Думаю, ви всі вже побачили, що лісівники в громадах як були, так і залишаються. Ми так само робимо все можливе для забезпечення дровами населення і заклади соціальної сфери, проводимо необхідні лісогосподарські заходи, працюємо над важливими соціальними проєктами», – зазначив Олександр Кватирко.

Нагадаємо: у рамках реформування лісової галузі створене єдине державне підприємство «Ліси України», структурною складовою якого у Рівненській та Волинській областях є Поліський лісовий офіс. Очолив Поліський лісовий офіс колишній начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
07 квітня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
09:50