Поділитись:

Чи справді Луцьк – приємне відкриття: думки лучан

Субота, 04 лютого 2017, 14:00

Луцьк – одне з найстаріших міст України. Тут залишила свій слід кожна епоха.

Та чи знають самі лучани, чим вирізняється їхнє місто з-поміж решти, які воно має загадки і що повинні обов'язково побачити туристи, окрім славнозвісного замку Любарта?

Віктор:

"Я би повів гостей в підземелля під костелом, музей Лесі Українки, де проживала її родина, в наш парк би зводив на атракціони".

Тарас:

"Мені особисто дуже подобається парк-900 річчя. Нема насправді в Луцьку чогось більш цікавого, ніж цей замок, який не менш цікавий, як ця вулиця (Лесі Українки), до прикладу. Так здається: Луцьк-Луцьк, а насправді нема тут на що дивитися".

Влад:

"Я показав би парк для початку. Якщо у Волинській області, то в Ковелі є теж дуже гарні місця. Там є водосховище і пам'ятник потягу. Особливо влітку гарно. А в Луцьку можна поглянути на зоопарк, він після ремонту – є на що подивитися, замок і загалом Старе місто. А так більше й не знаю".

Яна:

"Так і не згадаєш.. Та навіть просто погуляти містом, краще влітку. До замку можна, якщо там фестиваль якийсь. Зоопарк в нас не такий цікавий, як в Рівному".

Іванна:

"Я сама не з Луцька. Але якби приїхали друзі, то повела б їх в "Оперу".

Руслан:

"Зараз взагалі нема куди йти. Зараз не та погода. А так, то в парк можна сходити, в зоопарк – він в нас дуже гарний. І взагалі: заходиш в Портсіті – і все в одному місці, не треба нікуди ходити".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НЕ ЗАМКОМ ЄДИНИМ: ЩО ТРЕБА ВІДВІДАТИ У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів