Поділитись:

Стало відомо, коли відбудеться прощання з Миколою Романюком

П'ятниця, 03 лютого 2017, 20:22

У Луцького міського голови Миколи Романюка обірвалося життя. Трапилася трагічна подія 3 лютого.

Як повідомляє офіційний сайт Луцької мерії, прощання з Миколою Романюком відбудеться у неділю, 5 лютого, з 10.00 до 12.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка. Відспівування – у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Похоронять Миколу Ярославовича у рідному селі Золочівка на Рівненщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я ЛЮДИНА КОМПРОМІСУ": ЯСКРАВІ ВИСЛОВИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ РОМАНЮКА

***

Пішов з життя патріот нашого краю, великий професіонал, порядна і чесна людина. Розумний керівник, талановитий та мудрий, досвідчений господарник. Які б посади не обіймав Микола Ярославович, скрізь він був на своєму місці, вміло керував і досягав успіху, користувався повагою серед людей. Лучани будуть з вдячністю пам'ятати його численні добрі справи, які він зробив для нашого міста.

Народився Микола Романюк 24 серпня 1958 року у с. Золочівка Млинівського району Рівненської області. Здобув дві вищі освіти за спеціальностями "інженер-технолог" (Львівський лісотехнічний інститут, 1982 р.) та "економіст" (Луцький індустріальний інститут, 1995 р.) Трудову діяльність розпочав у 1975 році робітником на Луцькому меблевому комбінаті. Після здобуття вищої освіти повернувся на це ж підприємство, де працював майстром з 1982 до 1983 року. З 1983 до 1993 рр. — на комсомольській та партійній роботі. З лютого 1993 до листопада 2007 року очолював Волинське головне регіональне управління ЗАТ КБ "Приватбанк".

Указом Президента України від 10 грудня 2007 року № 1199/2007 призначений головою Волинської обласної державної адміністрації. Звільнений з цієї посади 26 березня 2010 року. З квітня 2010 року до листопада 2010 року – директор Волинського головного регіонального управління Публічного акціонерного товариства КБ "Приватбанк". На виборах 31 жовтня 2010 року обраний міським головою Луцька. На чергових виборах 18 листопада 2015 року обраний вдруге міським головою міста Луцька. Позапартійний. Депутат Волинської обласної ради трьох скликань.

Заслужений економіст України. Нагороджений Почесною грамотою Національного банку України, Грамотами Верховної Ради України, орденом "За заслуги" І, II,ІІІ ступенів. Одружений, батько двох дорослих синів.

Це непоправна втрата для нашого краю. Лучани, депутати міської ради та виконавчий комітет, працівники міської ради глибоко сумують у зв'язку зі смертю Миколи Романюка і висловлюють щирі співчуття його родині та близьким.

Не вистачає слів, щоб висловити біль, який відчуваємо ми сьогодні.

Спочивайте з Богом, дорогий наш Миколо Ярославовичу.

Вічна Вам пам'ять.

Надрукувати
мітки:
коментарів