Поділитись:

«Український моссад» полюватиме на рашистів (відео)

Четвер, 04 травня 2023, 21:50
«Український моссад» полюватиме на рашистів (відео)

Сьогодні, 4 травня, Володимир Зеленський виступив у парламенті Нідерландів, на МКС у Гаазі. Також він зустрівся з прем'єр-міністрами Нідерландів та Бельгії, з якими була підписана декларація про підтримку України. Нагадаємо у березні цього року МКС у Гаазі видав ордер на арешт Володимира Путіна і подальший трибунал за його злочини.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» керуючий партнер Національної антикризової групи, політичний експерт Тарас Загородній розповів про перспективи трибуналу над Путіним.

Тарас Загородній вважає, що саме Путін до трибуналу не доживе, його приберуть раніше. Окрім того, політичний експерт не вірить про притягнення до відповідальності вищих посадових осіб Росії та військових.

«Сумніваюсь, що вони видадуть цих самих офіцерів, які давали накази на знищення мирного населення. Артилеристів, які обстрілювали цивільні об’єкти. Програмістів, які програмували ракети, які били по Україні», – каже він.

Керуючий партнер Національної антикризової групи переконаний, що ми не повинні займати пасивної позиції і самостійно вирішувати це питання.

«Ми повинні займати активну позицію. Як займав Ізраїль стосовно нацистських злочинців. Вони самі шукали, знаходили, кого не могли привезти до Ізраїлю тих просто знищували. Україна повинна розуміти, що тільки Україна може здійснювати справедливість», – каже Тарас Завгородній.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів