Поділитись:

У Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівників

П'ятниця, 05 травня 2023, 15:15
У Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівників

Постійних партнерів волинських лісівників – волонтерів Артурса Крістлібса та Айгарса Лосса – за підтримку України нагородив Президент Латвії Егілс Левітс. Державну відзнаку глава держави вручив на урочистій церемонії в Ризькому замку.

Про це у п'ятницю, 5 травня, повідомили на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу. (фото)

Ці ж волонтери та меценат Маріс Лиопа отримали відзнаки Президента України «За оборону України»: їх вручили у Волинській ОВА. 

Днем раніше нагороди та подяки волонтери отримали від українських військових – воїнів 14-ї окремої механізованої бригади їм. князя Романа Великого, куди разом з лісівниками доставили чергову допомогу. Цього разу – автомобілі, дрони, медичні препарати та багато інших необхідних засобів. 

Артурс та Айгарс також передали вітання президенту Латвійської Республіки: сувеніри від 14-Ї бригади та картину, яку намалював військовий з Рівненщини Віталій Матвійчук. Її латвійським партнерам передав директор Поліського лісового офісу Олександр Кватирко

У Поліському лісовому офісі зазначили, що саме ці волонтери у співпраці із ДП «Ліси України» і безпосередньо Поліським лісовим офісом надавали допомогу нашій державі від самого початку повномасштабної війни. Не лише на передову, куди часто особисто доставляють спільно з працівниками волонтерського центру лісівників, а й у медзаклади Волині, Рівненщини, інших областей.

У Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівниківУ Латвії нагородили волонтерів-партнерів волинських лісівників 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
31 березня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024
16:12
25 березня 2024
21 березня 2024
17 березня 2024