Поділитись:

"Цей хлопчик, Василенко…буде сидіти за ґратами", – Палиця

Субота, 04 лютого 2017, 16:03

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця звинувачує керівника управління Держгеокадастру на Волині Василя Василенка в численних зловживаннях, а також стверджує, що його "кришують із самого верху".

Про це він заявив під час ефіру на телеканалі "Нова Волинь" 3 лютого.

"Цей хлопчик, Василенко, який вчора (На сесії обласної ради 2 лютого, – К.) звітувався, скільки він там роздав землі атовцям, буде сидіти за ґратами. Який з 2009 року, при Януковичі, "розбазарював" всі волинські землі. Сьогодні, знаючи, що землі відводять на комунальне підприємство, на видобуток бурштину, роздавав по 2,5 га на фізичну особу-нежителя області тільки для того, щоб потім шантажувати тих, хто там буде видобувати", – обурювався голова Волиньради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В ТЮРМІ БУДЕ СИДІТИ", – ПАЛИЦЯ "РОЗНІС" КЕРІВНИКА УПРАВЛІННЯ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ (ВІДЕО)

"В мене сьогодні (3 лютого, – К.) були голови сільрад. Вони всі плакали. Ніхто не міг вирішити питання відведення землі на сільради в Василенка за останні 4 роки. Зате під час цього видавалися сотні гектарів невідомим людям і фірмам", – не вгавав Ігор Палиця.

"В нас бардак із землею. Я розумію, що він виконує вказівки з Києва, які "кришують" із самого верху", – твердить політик.

"Ми написали звернення на Президента, і на Гройсмана, і на Генпрокурора з доповідними від сільських рад, чим займався Василенко – побачимо яка буде реакція", – підсумував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів