Поділитись:

У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)

Понеділок, 06 лютого 2017, 15:46
У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк звернувся до Ігоря Гузя з проханням допомогти отримати з держбюджету частину коштів для розробки нової карти світтєзвалища.

На сьогодні використовується 2-га карта, якої вистачить ще на 3 роки, – повідомляє видання "Буг".

Петро Саганюк зазначив, що загальна вартість нової карти становитиме орієнтовно 12 мільйонів гривень, що для міста є досить значною сумою. Тож мер Володимира-Волинського просив виділити з держбюджету три мільйони гривень, щоб розпочати роботи. Саганюк додав, що не хоче затягувати із розробкою нової карти, щоб убезпечити місто від можливого сміттєвого колапсу, як у Львові.

"Для нової карти місце ми маємо. Його потрібно розчистити, викопати котлован, а також зробити смеціальні "подушки" і застелити все це плівкою. Це не так просто Ще потрібно убезпечитися від підземних вод. Ми зараз розробили лише документацію, і якщо цього року почнемо роботи, то було б дуже добре" – зауважив Петро Саганюк.

Як зазначив Ігор Гузь, є ймовірність візиту Міністра екології і природних ресурсів України Остапа Семерака на Волинь у березні цього року, тож буде можливість домогтися виділення коштів на облаштування полігону твердих побутових відходів через державні програми підтримки екології.

До слова, Володимир-Волинське сміттєзвалище, окрім самого міста, використовують Зимнівська та Устилузька об'єднані громади, а також великі підприємства.

У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)У Володимирі не вистачає коштів на розробку нової карти сміттєзвалища (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
13:09
26 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
17 березня 2024
09 березня 2024
20:10