Поділитись:

Що буде у перевернутому будинку в луцькому парку

Вівторок, 07 лютого 2017, 15:54
Що буде у перевернутому будинку в луцькому парку

Підприємцю, який хоче розмістити перевернути будинок у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, порадили допрацювати проект.

У депутатів були зауваження до зовнішнього вигляду перевернутого будинку. Про це йшлося 7 лютого під час засідання робочої групи з погодження місць розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Підприємець Василь Кухарський сказав, що будиночок буде виглядати краще, аніж його намалювали художники на малюнку-презентації. Він додав, що в середині будуть всі предмети перевернуті і людина, яка потрапить туди, буде під враженням, ніби вона ходить стелею такого чудернацького будиночка. До того ж там розташують перевернутий акваріум і багато інших цікавинок.

"Раніше ми погоджували зміни про комплексну схему щодо цього будиночка, а це вже йдеться про встановлення комплексної споруди", – пояснив Сергій Григоренко.

Втім депутат Андрій Козюра висловив своє незадоволення щодо зовнішнього вигляду перевернутої хатинки.

"Я за реалізацію цієї ідея, але цих два вагони – чортзна-що і з боку бантик. Нехай покаже нормальну візуалізацію, а зараз я не готовий підтримати", – сказав Андрій Козюра.

Члени робочої групи пояснили підприємцю, що проект будиночка варто доопрацювати, аби він мав нормальний зовнішній вигляд, і не розділяти його на два будиночки, а зробити один, але більший.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ ЛУЦЬКА МОЖУТЬ РОЗМІСТИТИ ПЕРЕВЕРНУТИЙ БУДИНОК

Надрукувати
мітки:
коментарів