Поділитись:

Депутатів Луцькради вчили заповнювати е-декларації

Вівторок, 07 лютого 2017, 17:29

Депутатів Луцькради, керівників управлінь та директорів комунальних підприємств міста вчили, як правильно заповнювати е-декларації.

Депутати Луцькради повинні до 1 квітня заповнити та оприлюднити свої електронні декларації на сайті національного агентства з питань запобігання корупції. Про це сказав заступник Луцького міського голови Юрій Вербич 7 лютого перед початком навчань, які проходили в залі засідань міської ради.

Зал був заповнений вщент Зал був заповнений вщент "учнями"

Він додав, що покійний міський голова Микола Романюк та його заступники подали свої е-декларації раніше. Тепер черга дійшла і до керівників установ, комунальних підприємств та депутатів місцевих рад.

Депутат Микола Дендіберін прийшов навчитись заповнювати е-декларацію><span class=Депутат Микола Дендіберін прийшов навчитись заповнювати е-декларацію

Депутат від фракції Депутат від фракції "Батьківщина" Майя Шостак

Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна Ващук розповіла депутатам про фінансовий контроль як механізм запобігання корупції. Також вона ознайомила присутніх із самим поняттям "електронна декларація" і як її заповнювати.

Зліва - Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна Ващук><span class=Зліва - Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна Ващук

Депутати міської ради від Радикальної партії прийшли послухати, як заповнювати е-декларації><span class=Депутати міської ради від Радикальної партії прийшли послухати, як заповнювати е-декларації

Юрій Вербич зауважив, що поки що передбачено провести один такий урок. Втім, у разі необхідності, можуть організувати додаткові навчання із заповнень е-декларацій.

Депутати Луцькради Тарас Шляхтич та Алла Надточій><span class=Депутати Луцькради Тарас Шляхтич та Алла Надточій

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024