Поділитись:

Коли мене обирали секретарем, я декларувала співпрацю з усіма, – Вусенко

Вівторок, 07 лютого 2017, 18:12
Коли мене обирали секретарем, я декларувала співпрацю з усіма, – Вусенко

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко не коментує чутки щодо можливого заміщення її з посади і додає, що від самого початку декларувала співпрацю з усіма депутатами, незалежно від того, які політичні сили вони представляють.

Про це вона зазначила у коментарі Конкуренту 7 лютого.

На запитання про те, чи мають під собою реальне підгрунтя чутки про те, що нібито політична сила УКРОП планує "посадити" на місце секретаря "свою" людину, Вусенко відповідає запитанням: "А чому ви питаєте в мене, а не політичної сили УКРОП? Все, що стосується планів політичної сили УКРОП можете безпосередньо взнати в її керівника чи керівника фракції. Звертайтеся безпосередньо до Ігоря Петровича Палиці чи Ігоря Поліщука", – зауважила секретар міської ради.

"Коли мене обирали секретарем, я декларувала нормальну співпрацю, незважаючи на політичну належність депутатів. За весь час роботи таких розмежувань з боку секретаріату жодного разу не було", – додає вона.

Натомість голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук також не дає відповіді щодо того, чи має намір його політична сила змінити секретаря.

"Ви запитайте в тих, хто цю інформацію поширює", – каже він.

"Я не знаю звідки беруть інформацію ті люди, які все це пишуть, цю висококласну і високопрофесійну аналітику. Зокрема, Антон Бугайчук писав, що треба 2/3 голосів, щоб зняти секретаря, 28 голосів. А потім в коментарі пише: "Я точно не знаю, скільки треба". Я думаю, це якраз і свідчить про рівень їхньої аналітики", – резюмував Ігор Поліщук.

Нагадаємо: журналіст Антон Бугайчук вважає, що фракція УКРОП намагатиметься змінити секретаря Луцької міської ради ще до виборів міського голови.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 грудня 2022
21 жовтня 2021
11 серпня 2021
17 листопада 2019
06 вересня 2019
29 серпня 2019
14 травня 2019
04 травня 2019
20:00