Поділитись:

YouTube вирішив відмовитись від Stories

Субота, 27 травня 2023, 01:07
YouTube вирішив відмовитись від Stories

Від 26 червня YouTube забирає функцію Stories. Вже опубліковані Stories будуть дійсними ще 7 днів після того, як ними поділились.

Про це йдеться в релізі команди сервісу, – пише Економічна правда.

Замість Stories можна використовувати публікації у співтоваристві та YouTube Shorts, які «можуть забезпечити цінні звʼязки з аудиторією та розмови».

Зазначається, що публікації в спільноті YouTube – чудовий вибір, якщо ви хочете поділитися легкими оновленнями, розпочати розмови чи рекламувати свій вміст YouTube серед аудиторії. Серед авторів, які використовують і публікації, і історії, публікації в середньому викликають у багато разів більше коментарів і лайків порівняно з історіями.

У команді Youtube додали, що серед авторів, які використовують як пости, так і Stories, пости в середньому збирають у багато разів більше коментарів та лайків у порівнянні зі Stories.

Крім цього, Shorts це те, що потрібно для створення короткого відеоконтенту, а серед авторів, які використовують і Shorts, і Stories, саме перші у середньому залучають у багато разів більше підписників, ніж Stories.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів