Поділитись:

У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)

Вівторок, 06 червня 2023, 14:29
У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)

У Луцьку провели в останню путь військовослужбовця Сергія Геру, який помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У вівторок, 6 червня, його відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці.

Лучанин Сергій Гера, 26.07.1974 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-санітара відділення спеціального призначення взводу спеціального призначення роти спеціального призначення.

Сергій Гера помер 30.05.2023 року в КП «Кременчуцька міська лікарня №1» від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Сергія Геру поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото)У Луцьку провели в останню путь захисника Сергія Геру (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів