Поділитись:

На Волині відкрили ще один дитячий садок

Субота, 11 лютого 2017, 19:31
На Волині відкрили ще один дитячий садок

На реконструкцію приміщення під дитячий навчальний заклад витратили більше 6 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку та обласного, районного і сільського бюджетів.

Урочисте відкриття дитячого садочка в селі Заріччя Володимир-Волинського району відбулось сьогодні, 10 лютого 2017 року. Інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Тож це стало знаковою подією не лише для села, а й для усього району та й області. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і велика кількість подарунків – все свідчило про те, наскільки значимою є ця подія.

Розділити радість із зарічанцями та привітати їх із чудовою подією завітали голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, голова Зарічанської сільської ради Ігор Пальонка, а також депутати обласної ради від "БПП Солідарність" Валерій Діброва та Леонід Стефанович, який також є директором ТзОВ "Житлобуд – 2".

Відтак, традиційно дійство розпочалося із перерізання стрічки, право на яке отримали високопосадовці. Далі усіх присутніх запросили на урочистий концерт. Малеча радувала гостей піснями та танцями, а представники влади, своєю чергою, дякували усім, хто долучився до такої важливої справи.

Зокрема, депутат обласної ради Валерій Діброва, який приїхав не з порожніми руками, а із подарунками, теж висловив подяку будівникам, очільникам області та району.

– Все ж таки без людської праці нічого не буває. Я хочу подякувати, в першу чергу своєму колезі по депутатській лаві, що він відгукнувся на моє прохання. Звернулися до Леоніда Стефановича, керівника "Житло буд-2", він безвідмовно погодився. Ми потратили більше шести мільйонів – я сам займаюсь будівництвом, тому знаю йому ціну – це зовсім невеликі кошти для такого будівництва. Хотів би щиру вдячність висловити голові облдержадміністрації Володимиру Гунчику за те, що з розумінням віднісся. Всьому депутатському корпусу обласної ради, що підтримали нас у цьому починанні. Як бачимо – є результат. Сподіваюся і вірю, що тут буде завжди панувати така доброзичлива і тепла атмосфера. Наснаги усім, хто доклав зусиль, і ще раз усім дякую, – відзначив Валерій Грирогорович.

Окрім цього, голова райдержадміністрації Наталія Василець вручила подяку генеральному підрядчику ТзОВ "Житлобуд-2" в особі гендиректора, Леоніда Стефановича. А також побажала усім діткам з радістю відвідувати ДНЗ, набиратися нових знань, а вихователям плідної праці та процвітання закладу.

На завершення дійства священнослужителі УПЦ КП Владика Матфей, районний декан митр. протоієр. Євген Шевчук та настоятель Зарічанського храму о. Степан Цап освятили заклад, аби, як зазначив єпископ, тут завжди панували мир, добро, спокій та любов.

Надрукувати
мітки:
коментарів