Поділитись:

У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео)

Вівторок, 13 червня 2023, 13:49
У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео)

На центральному проспекті Луцька в рамках реконструкції почали вкладати верхній шар асфальту на проїжджій частині.

Про це у вівторок, 13 червня, повідомив у телеграмі Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Розпочали вкладання верхнього шару асфальту на пр. Волі на ділянці від вул. Шопена до Київського майдану. Для завершення робіт по усій запланованій ділянці необхідно 3-4 дні, після чого кілька днів на дрібні допрацювання». – написав він.

За словами мера, проспект Волі планують відкрити для проїзду вже наступного тижня.

Після вкладання верхнього шару асфальту підрядник почне встановлювати дорожні знаки та наносити довговічну «пластикову» дорожню розмітку. Разом з цим на проспекті продовжують вкладати тротуарної плитки та натурального каменю на пішохідній частині.

«Також проходить реставрація опор освітлення й встановлення LED світильників над проїжджою частиною та підготовка до облаштування якісних німецьких світильників Schréder на пішохідний частині», – зазначив мер.

Поліщук додав, що на проспекті Волі також розпочали роботи з озеленення: завезли ґрунт, проводять підготовку до посіву трави, висадки кущів та дерев. Всього на цій ділянці проспекту планують висадити майже 170 дерев та близько 4 тисяч кущів.

У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео)У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео)У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео)У Луцьку на Волі  почали вкладати асфальт (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів