Поділитись:

Анна Трінчер у Луцьку розповіла про допомогу ЗСУ та Херсонщині (інтерв'ю)

Середа, 14 червня 2023, 22:03
Анна Трінчер у Луцьку розповіла про допомогу ЗСУ та Херсонщині (інтерв'ю)

Нещодавно у Луцьку з концертом виступила співачка Анна Трінчер.

Журналісти телеканалу «КонкурентTV» дізнались у виконавиці, як вона себе почувала на початку повномасштабного вторгнення, як зараз працює її команда та як вона наважилась організувати всеукраїнський благодійний тур. 

«В перші два тижні повномасштабного вторгнення була на Заході України. Лежала в ліжку, їла усілякі солодощі. Я не тільки не думала, що не повернусь на сцену, а й, загалом, вважала, що життя закінчилось. Не розуміла, як оговтатися. Взяти себе в руки допоміг блог, люди, які мене оточували, мій чоловік», – розповіла Анна про початок повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Наголосила, що зараз вона та її команда працюють на повну. Каже: «Бачимо ціль – не бачимо перешкод».   

«Робимо все, що в наших силах. Всі українці стали адаптивні, а це найголовніше риса прогресу, адже коли людина адаптивна до обставин, від яких вона залежна, на жаль, і які вона не може ніяк змінити, то вона прогресує, тому що вона розуміє та тверезо дивиться на реальність і від цього вже починає працювати. Так само і ми працюємо зараз», – сказала Анна Трінчер.

За словами співачки, під час концерту три рази висвітлювали QR-код з посиланням на Банку, кошти з якої розподілили на допомогу Херсону та ЗСУ.

Детальніше – у сюжеті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024