Поділитись:

Одеса закупила тролейбуси в луцького "Богдана"

Понеділок, 13 лютого 2017, 15:16

Нещодавно ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" поставило ще п'ять тролейбусів "Богдан" Т70117 для КП "Одесміськелектротранс".

Загальна вартість закуплених тролейбусів становила 26,75 млн.грн, – повідомляє прес-служба підприємства.

Наразі в Одесі вже курсують п'ять таких самих тролейбусів "Богдан Т70117", поставлених в червні цього року. Всі вони пофарбовані у колір прапора міста.

При виборі тролейбусів "Богдан" величезну роль відіграла якість. Зі слів директора КП "Одесміськелектротранс" Дмитра Жемана, "за півроку роботи на маршрутах міста перші п'ять тролейбусів "Богдан" показали чудові експлуатаційні якості".

"Богдан Т70117" – це 12-метровий міський, 100% низькопідлоговий тролейбус загальною пасажиромісткістю 105 пасажирів (зокрема 34 місця для сидіння). Як і було обумовлено умовами договору про закупівлю, всі тролейбуси для Одеси обладнані системою безпровідного зв'язку WI-FI, кондиціонером кабіни водія та камерами відеоспостереження. Відповідно до вимог замовника, для забезпечення належної роботи електротранспорту на маршрутах, організовується навчання працівників КП "Одесміськелектротранс" з питань обслуговування та ремонту тролейбусів "Богдан Т70117".

Надрукувати
мітки:
коментарів