Поділитись:

У Луцьку попрощалися з трьома загиблими воїнами (відео)

П'ятниця, 16 червня 2023, 16:36
У Луцьку попрощалися з трьома загиблими воїнами (відео)

В обласному центрі Волині в останню путь провели трьох полеглих лучан: 32-річного Івана Бондарука, 43-річного Сергія Доценка і 50-річного Геннадія Сижука.

Попрощалися з воїнами у Кафедральному соборі Святої Трійці, інформує телеканал «Конкурент TV».

«Віддати шану Захисникам прийшли сотні лучан, люди не могли стримати сліз. Плакало за мужніми волинськими Героями і небо...», – зазначили журналісти.

Нагадаємо: старший солдат Іван Бондарук загинув 10 червня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України у населеному пункті Лобкове Василівського району Запорізької області.

Матрос Сергій Доценко загинув 11 червня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України поблизу населеного пункту Левадне  Пологівського району Запорізької області.

Солдат Геннадій Сижук загинув 10 червня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України у в районі населеного пункту Благодатне Бахмутського району Донецької області.

Іван Бондарука та Геннадія Сижука поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Сергія Доценка – на кладовищі у селі Липляни.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих захисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів