Поділитись:

«Ось такий Гаддеміт»: співак з Луцька Monatik та виконавиця Gezweirdo нарвалися на хейт

П'ятниця, 16 червня 2023, 19:46
«Ось такий Гаддеміт»: співак з Луцька Monatik та виконавиця Gezweirdo нарвалися на хейт

Фото уривка виступу з тікток сторінки vlad_shcherback

В Чернівцях на концерті «Art оборона» популярний співак з Луцька Дмитро Монатік заспівав разом із виконавицею Gezweirdo.

Уривком виступу Monatik поділився у тіктоці.

Пісня Gezweirdo «Гаддеміт» вже стала хітом, адже приспів композиції «розлетівся» соціальними мережами.

В коментарях на офіційній тік-ток сторінці Monatika користувачі наголошували на оригінальності та неймовірному виконанні треку артистами, однак під іншими відео з концерту можна побачити негативні відгуки, зокрема через те, що пісню заспівав Дмитро Монатік.

«Монатік не в тему», «завалив трек», « він тут лішний», «зіпсував пісню», – зазначали у тіктоці.

У виконавиці Gezweirdo 16 червня відбувся реліз зазначеного треку «Гаддеміт». Уважні українці помітили, що Владислава Лепшина – справжнє ім'я дівчини, у 2023 році анонсувала свої треки у російській соцмережі ВКонтакте.

Після того, як це поширили, виконавиця закрила сторінку ВК та видалила дописи, а на своїй сторінці в інстаграмі написала, що групу у російські соцмережі вона не веде з моменту повномасштабного вторгнення, а пост викладений не її рукою. 

«Тут не буде бруду. Я роблю свою нову музику українською і пишаюся цим. Пост ВК – не веду групу з моменту повномасштабного вторгнення, пост викладений не мною, я цього не знала +я ніколи не залишаю лінк на одну платформу, як там. Моя музика російською у минулому – це довгий шлях, який почався 13 років тому і закінчився релізом дуже особистої пісні. Питання, що ви взагалі робите в вк сьогодні?», – написала дівчина. 

Нагадаємо: український співак та продюсер MONATIK розсекретив суму, яку зібрав на благодійних концертах, та зізнався, на що витратив кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів