Поділитись:

«Ґвалтував мене по-різному»: моторошні історії українських жінок з окупації (відео)

Субота, 17 червня 2023, 08:50
«Ґвалтував мене по-різному»: моторошні історії українських  жінок з окупації (відео)

Юристи збирають свідчення жінок зі звільнених територій, і не тільки від жінок. Закликають не мовчати, аби кара дістала кожного російського фашиста, і щоб світ почув про цей дикунство російського народу. 

Відео з розповідями постраждалих опублікував Belsat. 

Черговий допит російських військових обернувся для пані Галини жахом. Її зґвалтував російський військовий. Село, де вона проживає, було в окупації в 2022 році. Жителі три тижні було відрізані від світу. Жінка вижила. Хоч і неохоче, але не побоялася і розповіла про знущання молодого російського фашиста: 

«Він познущався, кидав мене, жбурляв і ноги роздирав. І автоматом там, між ногами, в мене лазив. І руками лазив, і всяко. Молодий, сили в нього багато. Як я там не пручалася, а він все одно. І от почав мене ґвалтувати по-різному. 

Скільки таких випадків було – не відомо. Громадські працівники закликають не мовчати.

Правозахисниця Людмила теж ледве не зазнала сексуального насильства, коли перебувала в полоні у терористичній так званій днр. Три роки вона пробула у СІЗО. Її посадили за пости в соцмережах і книги Тараса Шевченка.

«Будеш багато балакати, твій рот буде зайнятий. Ти, звісно, стара таким чином задовольняти, але рот у тебе робочий», – погрожували їй на допитах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів