Поділитись:

У Луцьку відбувся фінал турніру з футболу: хто переміг (відео)

Неділя, 18 червня 2023, 19:09
У Луцьку відбувся фінал турніру з футболу: хто переміг (відео)

У Луцьку 18 червня відбувся третій день дитячого турніру з футболу. Для того, щоб взяти участь у турнірі до обласного центру з'їхалися команди з різних куточків України.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

Всього на турнір прибули 12 команд: «Шахтар» з Нововолинська, «Олімп Ірпінь», «Мрія», ДЮСШ-2, «Олімп Рівне», «Зоря», «Ковель 1» та «Ковель 2», «Волинь 1» та «Волинь 2», «Смига» та «Княжий» з Володимира.

Організував захід – футбольний клуб «Волинь». Турнір стартував 16 червня, і ось 18 червня – заключний день змагань.

Фінал турніру відбувся на стадіоні «Авангард». Попри дощ, усі учасники повні сил аби змагатись за перемогу. Перед тим, як дізнатись, хто з учасників переміг, організатори влаштували конкурси. Гравці змагались у набиванні м’яча та за звання найкращого воротаря. Підтримати юних футболістів на поле прийшли їх батьки. Цього дня і вони мали можливість спробувати себе в ролі футболістів, адже на заході відбувся і конкурс не лише для учасників, а і для їх для батьків.

Також під час заходу відбувся благодійний аукціон, кошти від якого підуть на підтримку ЗСУ.  В результаті триденного турніру переможцями стала команда  «Зоря». Друге місце зайняла команда з міста Ковель, і третє місце посіли юні гравці з футбольного клубу «Олімпія», місто Ірпінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024