Поділитись:

Скільки заробляють мер Києва Кличко та його заступники (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 22 червня 2023, 09:03
Скільки заробляють мер Києва Кличко та його заступники (фото)

На заробітні плати керівництва Київської міської ради у 2022 році з бюджету пішло майже 10 мільйонів гривень. З цієї суми міський голова отримав трохи більше як 906 тисяч. 

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Київський міський голова Віталій Кличко минулого року за свою роботу отримав понад 906 тисяч гривень зарплати. У цю суму входять премії, різного роду надбавки та додаткові виплати. За нашими підрахунками, в середньому за місяць йому нараховували по 75 тисяч. Найбільше пан Кличко зміг заробити у листопаді – майже 80 тисяч, а найменше очільнику Києва нарахували за січень – трохи менше як 43 тисячі гривень.

Зарплата Віталія КличкаЗарплата Віталія Кличка
 

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у 2022 році отримав понад 1 мільйон 108 тисяч гривень заробітної плати. Виходить, що середньомісячна оплата праці чиновника складає трохи більше як 92 тисячі гривень. Найменше пану Поворознику нарахували за січень – майже 35 тисяч. Найбільше його зарплатня з усіма преміями та надбавками була у серпні – 245 тисяч.

Зарплата Миколи ПоворозникаЗарплата Миколи Поворозника
 

Заступнику міського голови Олексію Кулебі минулого року довелось пропрацювати лише два місяці – січень та лютий, за які йому нарахували трохи більше як 96 тисяч гривень. У середньому заробітна плата пана Кулеби складала 48 тисяч за місяць роботи. З лютого він отримав посаду голови Київської обласної державної адміністрації, тому чиновнику й довелось залишити крісло заступника міського голови.

Зарплата Олексія КулебиЗарплата Олексія Кулеби
 

Валентин Мондриївський на посаді заступника голови КМДА у 2022 році зміг заробити понад 953 тисячі гривень. За нашими підрахунками, середньомісячна зарплата чиновника складає майже 80 тисяч за місяць роботи. Найприбутковішим для нього виявився липень, адже тоді пан Мондриївський отримав трохи більше як 248 тисяч. Найменше ж роботу заступника оцінили січні у та виплатили 30 тисяч гривень.

Зарплата Валентина МондриївськогоЗарплата Валентина Мондриївського
 

Ще одному заступнику очільника Києва Вячеславу Непопу минулого року нарахували майже 905 тисяч гривень. Найбільше йому вдалось заробити у червні та грудні. За перший місяць він отримав 131 тисячу, а за другий – 128 тисяч гривень зарплати. Найменше ж виновнику заплатили у січні – майже 50 тисяч. За нашими підрахунками, з усіма преміями, надбавками та іншими додатковими виплатами середньомісячна оплата праці пана Непопа складає трохи більше як 75 тисяч у гривнях. 

Зарплата Вячеслава НепопаЗарплата Вячеслава Непопа
 

Петро Пантелеєв також обіймає посаду заступника очільника міста Київ. За свою роботу у 2022 році він зміг заробити понад 988 тисяч гривень. Виходить, що в середньому за місяць роботи чиновнику нараховували по 82 тисячі гривень. У червні та грудні він отримав найбільші виплати: за перший місяць – 168 тисяч, а за другий – майже 150 тисяч. Найменшою зарплата пана Пантелеєва була в липні – 46 тисяч гривень. 

Зарплата Петра ПантелеєваЗарплата Петра Пантелеєва
 

Заступниці голови КМДА Ганні Старостенко минулого року за її плідну працю виплатили майже 585 тисяч гривень заробітної плати. Підсумувавши усі додаткові виплати до посадового окладу виходить, що найбільше чиновниця змогла заробити у листопаді – 138 тисяч та грудні – 151 тисячу гривень. Найменше їй нараховували з квітня по серпень 2022 року – майже 11 тисяч за кожен місяць. Середньомісячна ж зарплата пані Старостенко складає трохи менше як 50 тисяч гривень.

Зарплата Ганни СтаростенкоЗарплата Ганни Старостенко
 

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов минулого року за сім місяців роботи зміг заробити майже 535 тисяч гривень, адже цю посаду він отримав лише у червні. За нашими підрахунками, середньомісячна заробітна плата пана Андронова за неповний рік роботи складає трохи більше як 76 тисяч гривень. Найбільше йому нарахували за грудень – 134 тисячі, а найменше за серпень – 65 тисяч.

Зарплата Владислава АндроноваЗарплата Владислава Андронова
 

Інша заступниця очільника КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова у 2022 році своєю плідною працею змогла заробити трохи більше як 538 тисяч гривень. Середньомісячна її зарплатня складає майже 45 тисяч гривень за один місяць. Найменше пані Говоровій нараховували з квітня по серпень – трохи менше як 11 тисяч гривень щомісячно. Найбільш прибутковим для неї виявився кінець року, а саме листопад, за який вона отримала 123 тисячі, та грудень, адже тоді їй виплатили 128 тисяч гривень зарплатні. 

Зарплата Олени ГоворовоїЗарплата Олени Говорової
 

Андрій Крищенко у міській раді обіймає крісло заступника очільника КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень. За сім місяців роботи минулого року йому нарахували 438 тисяч гривень, а з серпня зарплату чиновнику не виплачували. Таким чином виходить, що в середньому за місяць роботи він отримував по 62 тисячі. Найбільше йому вдалось заробити у червні – 76 тисяч, а найменше у лютому – трохи більше як 40 тисяч гривень. 

Зарплата Андрія КрищенкаЗарплата Андрія Крищенка
 

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич у 2022 році зміг заробити трохи більше як 939 тисяч у гривнях. За нашими підрахунками, в середньому за один місяць роботи йому нараховували по 78 тисяч. Найпліднішим в роботі для пана Оленича виявився грудень, за який йому виплатили майже 225 тисяч гривень. Найменше ж йому нарахували у лютому – трохи менше як 18 тисяч.

Зарплата Петра ОленичаЗарплата Петра Оленича
 

Заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів своєю працею того року зміг заробити майже 554 тисячі гривень. У жовтні йому нарахували найбільшу заробітну плату – 80 тисяч, а за квітень і травень він отримав найменше – по 10 тисяч гривень. Виходить, що середньомісячна оплата праці чиновника складає 46 тисяч.

Зарплата Володимира ПрокопіваЗарплата Володимира Прокопіва
 

За шість місяців роботи у 2022 році на посаді заступника очільника КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтину Усову нарахували 312 тисяч гривень. З липня заробітну плату пану Усову припинили виплачувати. За нашими підрахунками, середньомісячна оплата праці чиновника складає 26 тисяч. У квітні йому заплатили найменше – майже 11 тисяч, а найбільшу суму він отримав за останній місяць роботи – 123 тисячі.

Зарплата Костянтина УсоваЗарплата Костянтина Усова
 

Олександр Харченко на посаді заступника голови Київської міської державної адміністрації минулого року пропрацював лише три місяці. За цей період йому сумарно нарахували майже 120 тисяч гривень заробітної плати. В середньому з усіма додатковими виплатами пан Харченко отримував по 40 тисяч щомісячно. Найбільше йому виплатили у березні – 45 тисяч, а найменше за лютий – 33 тисячі. 

Зарплата Олександра ХарченкаЗарплата Олександра Харченка
 

За 2022 рік заступниця очільника КМДА Марина Хонда сумарно заробила понад 1 мільйон гривень зарплати. Якщо разом порахувати надбавки та премії чиновниці, то виходить, що в середньому пані Марина заробляла по 83 тисячі гривень. Найприбутковішим у фінансовому плану для неї виявився червень, за який жінка отримала 150 тисяч, та листопад, адже тоді їй нарахували 145 тисяч гривень. Найменшою ж зарплата заступниці була у січні – 55 тисяч. 

Зарплата Марини ХондиЗарплата Марини Хонди
 

Нагадаємо: у 2022 році на оплату праці керівників Чернігівської міської ради з бюджету витратили понад 3 мільйони 900 тисяч гривень. Лише на заробітню платню міського голови з цієї суми пішло майже 790 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
16 квітня 2024
14:14
15 квітня 2024
15:15
13 квітня 2024
10:00
11 квітня 2024
09:09
09 квітня 2024
10:53
05 квітня 2024
15:40
04 квітня 2024