Поділитись:

Щемливий момент: екскомандир «князівської» бригади на фронті попрощався бойовим прапором

Понеділок, 19 червня 2023, 13:05
Щемливий момент: екскомандир «князівської» бригади на фронті попрощався бойовим прапором

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко в районі ведення бойових дій попрощався з Бойовим прапором військової частини.

Олександр Охріменко наголосив, що пишається військовим колективом, який очолював, подякував побратимам за службу, за тяжкий фронтовий шлях, який пройшли разом, – розповіли у 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.

Командування Князівською бригадою Олександр Охріменко прийняв на себе в жовтні 2021 року. З початком повномасштабного вторгнення під командуванням полковника Олександра Охріменка 14 омбр імені князя Романа Великого пройшла жорстокі і звитяжні бої на Київщині та Житомирщині, на Миколаївщині і Донбасі, звільнила від окупантів значну частину Харківщини, де продовжує виконувати завдання за призначенням.  

«Під командуванням Олександра Охріменка Князівській 14 бригаді присвоєно почесну відзнаку Президента України «За мужність та відвагу».
А з новим командиром ми знову підемо в бій, до Перемоги!» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: командира волинської 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка перевели до іншої військової частини.

Щемливий момент: екскомандир «князівської» бригади на фронті попрощався бойовим прапоромЩемливий момент: екскомандир «князівської» бригади на фронті попрощався бойовим прапоромЩемливий момент: екскомандир «князівської» бригади на фронті попрощався бойовим прапором 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів