Поділитись:

У луцькому «Там-Тамі» скандал з білоруськими чипсами: керівництво усе спростовує (відео)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 19 червня 2023, 16:21
У луцькому «Там-Тамі» скандал з білоруськими чипсами: керівництво усе спростовує (відео)

У Луцьку гіпермаркет «Там-Там» звинуватили у продажі білоруських товарів, проте адміністрація звинувачення відкидає та називає це звичайним вкидом.

Відео із роз'ясненням з'явилося на офіційній сторінці гіпермаркету в інстаграм.

Учора, 18 червня, в одному з місцевих інстаграм-пабліків з'явилось відео Назара Самчука, на якому автор демонструє упаковку з чипсами «Kraсks». Усі маркування на продукції – російською мовою. На тильній стороні коробки є написи «Минская обл., Минский р-н», що дуже обурило покупців гіпермаркету.

«Магазин «Там-Там», той, що біля «ПортCity». Бачимо чипси «со вкусом паприки, сыра, сметаны и лука с оригинальным вкусом». Дивимось далі - Мінская область, Мінскій район. У мене питання, ви що з глузду з'їхали (прим., – ред.)», – йдеться у відео.

У коментарях під дописом розгорілась жвава дискусія щодо цього, проте більшість людей таки була в шоці від побаченого.

Вже сьогодні, 19 червня, на офіційній сторінці гіпермаркету «Там-Там» в інстаграмі опублікували спростування до попереднього відео. Працівник мережі Олександр Львовський розповів, що імпортні чипси у них справді є, проте на етикетці українською мовою пише, що країна-виробник насправді – Малайзія, а не Білорусь. Чоловік також додав, що інші написи іноземними мовами означають тільки те, що в цих країнах ця марка також продається.

«Починаємо в собі виховувати толерантних людей та критичне мислення. Ми полюбляємо вашу увагу до нашої мережі та розвінчуємо кілька міфів. У нас імпортні чипси, на які позаду українською мовою написана уся необхідна інформація. Потрібно лише дочитати до кінця та побачити – виготовлено в Малайзії», – каже представник гіпермаркету.

Також пан Олександр зазначив, що людям варто перевіряти усю інформацію, яку вони бачать у соціальних мережах та не вестись на вкиди, які там бувають.

До слова, імпорт товарів з країни-агресорки заборонено на законодавчому рівні. Ще 9 квітня 2022 року Кабінет Міністрів України видав постанову, яка забороняє ввезення на митну територію нашої держави товарів з російської федерації.

Нагадаємо: в Україні продовжують працювати установи з російським корінням. Серед них і фінустанова «Сенс-Банк» більш відома раніше, як «Альфа-Банк», яка функціонує й у Луцьку. Головними акціонерами цього банку є підсанкційні російські олігархи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024