Поділитись:

Луцьких комунальників просять не забувати про тротуари під час ремонту доріг

Вівторок, 14 лютого 2017, 16:14
Луцьких комунальників просять не забувати про тротуари під час ремонту доріг

У приватних секторах міста проїжджу частину відремонтували, але не зробили тротуарів для пішоходів.

Якщо робиться капітальний ремонт доріг, то повинні облаштовуватись бордюри й тротуари. Про це сказав голова "бюджетної" комісії Павло Данильчук 14 лютого під час засідання комісії.

Депутат Богдан Богонос поцікавився, хто визначає, чи робити частину дороги, чи з бордюрами, або ж повністю проводити ремонтні роботи, включаючи облаштування тротуарів.

Заступник начальника департаменту ЖКГ Микола Осіюк пояснив, що це залежить від проектного рішення. Наприклад, коли дорога "вбита" повністю, як на Балці, то там зробили проїжджу частину без тротуарів, бо їх фізично неможливо туди "вписати" через те, що існують певні нормативи проїзду.

Так само вулиця Вахтангова, яку роблять уже четвертий рік поспіль й на якій тротуар розміщено лише по лівій стороні дороги.

"Я розумію, що існують нормативи проїзду, але ж є приватний сектор, і ми не можемо думати лише про автомобілістів. Адже, щоб пішоходи ходили по дорозі, – це ненормально", – сказав Павло Данильчук.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев попросив працівника департаменту ЖКГ реагувати на такі зауваження і правильно виконувати завдання.

Надрукувати
мітки:
коментарів