Поділитись:

В обласній "Свободі" кажуть, що очільник осередку партії у Володимирі лукавить

Вівторок, 14 лютого 2017, 16:07
В обласній

Уже колишній голова Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода" Сергій Коба 14 лютого оприлюднив заяву, в якій призупиняє своє членство в партії.

Однак у Волинській обласній організації ВО "Свобода" переконані: колишній партієць лукавить, бо насправді його виключили з партійних лав за рішенням політвиконкому ще 3 лютого, – повідомляє прес-служба.

Як сказано у повідомленні, згідно з рішенням політвиконкому ВО "Свобода" № 03/17 від 3 лютого 2017 року, за невиконання рішення ХХХVII З'їзду ВО "Свобода" та розпоряджень керівництва партії Кобу Сергія Анатолійовича виключено з партії та знято з посади голови Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода".

На 14 лютого планували скликати конференції Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода", на якій це рішення мало бути доведене до відома членства. Як інформують у ВО "Свобода" Волині, Сергій Коба, посилаючись на необхідність свого перебування за кордоном, попросив перенести дату конференції на пізніший термін.

"Мабуть, це було зроблено саме для того, щоб спробувати "зіграти на випередження" і повідомити виборців, нібито він сам призупиняє членство. Волинська обласна організація ВО "Свобода" наголошує: дисципліна, як і партійна ідеологія, – принципові речі, за відступ від яких партійці завжди нестимуть суворі покарання. А рішення з'їзду та інших керівних органів партії – обов'язкові до виконання кожним партійцем", – зазначили в обласній "Свободі".

Надрукувати
мітки:
коментарів