Поділитись:

YouTube отримає можливість дубляжу власного відео за допомогою ШІ (відео)

Субота, 24 червня 2023, 01:19
YouTube отримає можливість дубляжу власного відео за допомогою ШІ (відео)

У компанії YouTube розповіли про нову функцію, яка дозволить авторам додавати до своїх відео синхронний дубляж, створений штучним інтелектом (ШІ).

Про це пише nachasi.com.

Таке оновлення платформи означає, що алгоритм ШІ розшифровує ваше відео та пропонує умовну стенограму запису. Відповідно ви можете вичитати текст за необхідності та відредагувати потрібні моменти.

Далі система перекладає текст і додає аудіодоріжку з дубляжем. YouTube також зазначає, що платформа вже тестує нову функцію на кількох каналах, які захищених авторським правом.

Детальніше – відео нижче.

На цей момент нова функція надає доступ лише для дубляжу з англійської на іспанську та португальську, але відзначається, що у майбутньому кількість підтримуваних мов буде розширено.

Таке нововведення дозволить YouTube-каналам значно збільшити свою аудиторію. До того ж відзначається, що має з’явитися не лише можливість перекладу на різні, а й можливість в майбутньому створювати більш схожі на оригінальні голоси звукові доріжки. Окрім цього планується додати емоційного забарвлення та синхронізації мови з артикуляцією в кадрі.

Усі ці функції планують зробити доступними у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів