Поділитись:

26-річна волинянка переправляла чоловіків за кордон за 5 тисяч доларів

Вівторок, 27 червня 2023, 10:20
26-річна волинянка переправляла чоловіків за кордон за 5 тисяч доларів

Правоохоронці викрили 26-річну жінку, яка налагодила схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через держкордон України.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України, – повідомили в пресслужбі поліції Волині.

За налагодженою схемою зловмисники вносили ухилянтів в систему «Шлях» як водіїв, що дозволяло їм безперешкодно виїжджати за межі України. Винагорода за такі дії становила 5 тис. 500 дол. США.

Правоохоронці затримали фігурантку під час здійснення переправлення військовозобов’язаного через кордон на одному із пунктів пропуску у Львівській області.

Крім того, за її місцем проживання поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили та вилучили речові докази по справі: гроші в національній та іноземній валюті, банківські картки, комп’ютерну техніку, печатки ФОП та інше.

Слідчі затримали фігурантку в порядку статті 208 КПК України та оголосили їй про підозру за ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину, а також коло осіб, причетних до скоєння правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів