Поділитись:

Екс-директора «Луцьктепла» спіймали п'яним за кермом, - ЗМІ

Вівторок, 26 січня 2016, 14:36
Екс-директора «Луцьктепла» спіймали п'яним за кермом, - ЗМІ

Колишнього директора ДКП "Луцьктепло" Олександра Киричука спіймали за кермом у нетверезому стані та з мисливською рушницею в салоні автомобіля.

Наразі протокол про відповідне адмінпорушення розглядає Луцький міськрайонний суд, - інформує Під прицілом.

Так, 27 грудня 2015 року наряд патрульної поліції запримітив автомобіль марки "Skoda Superb", який припаркувався перед пішохідним переходом навпроти готелю "Україна". Полісмени вирішили з'ясувати у водія причину зупинки, однак одразу помітили, що він напідпитку.

"Ми їхали по проспекту Волі в напрямку до готелю "Україна". На червоний сигнал світлофора ми зупинилися перед пішохідним переходом, що біля ЦУМу, та побачили, як біля драмтеатру, менше як за 10 метрів до пішохідного переходу зупинилося авто марки "Skoda Superb". Ми під'їхали до нього, аби вияснити у водія причину зупинки. За кермом автомобіля був Киричук Олександр Олексійович. Ми запитали в нього, чому він так різко зупинився. Ну, можливо йому погано стало чи несправність автомобіля. Але при спілкуванні з ним ми почули різкий запах та нечітке мовлення у водія", - пояснював у суді патрульний поліцейський.

Відтак, правоохоронці запропонували Олександру Киричуку пройти тест на вміст алкоголю в крові на апараті "Драгер". Однак він відмовився. Тож патрульні викликали заступника командира роти і всі подальші дії проводили за його участі.

Зауважимо, що Олександр Киричук пояснив причину паркування перед пішохідним переходом тим, що йому потрібно було поправити свою сумку.

Отож після відмови проходити алкотест на місці, патрульні запропонували Олександру Киричуку пройти освідування у Волинському обласному наркодиспансері. Щоправда й там, пан Киричук відмовився від процедури.

Разом з тим, уже після того, як лікар склав висновок про відмову від проходження медичного освідування на вміст алкоголю, Олександр Киричук, за словами поліцейських, вийшов на вулицю, зателефонував до когось, а потім почав заявляти, що хоче здати аналізи крові та сечі.

Зрештою, коли порушника доставили до Луцького відділу поліції для складання протоколу, Олександр Киричук почав переконувати всіх, що він не відмовлявся проходити медичне освідування.

Крім того, зауважимо, що в автомобілі Олександра Киричука було виявлено мисливську рушницю. Як засвідчили в суді патрульні поліцейські, пан Киричук пояснював, що їхав з мисливського угіддя, де був на полюванні.

Наразі головуюча по справі суддя Алла Борнос відклала розгляд цієї справи, оскільки не всі свідки прийшли до суду.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024