Поділитись:

Луцький цукровий завод залишився без гуртожитку

Автор: Максим Косюр |
Середа, 28 червня 2023, 12:30
Луцький цукровий завод залишився без гуртожитку

ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» передав у власність Луцької міської територіальної громади гуртожиток, а міськрада віддала його в управління будинковому комітету «Ландау 3».

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міськради сьогодні, 28 червня.

«У квітні 2023 року до Луцької міської ради звернувся ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» з ініціативою щодо передачі у власність Луцької міської територіальної громади гуртожитку, який перебуває на балансі підприємства для подальшої приватизації житлових приміщень», – йдеться у пояснювальній записці.

Гуртожиток на вулиці Ландау, 3Гуртожиток на вулиці Ландау, 3

Проте у травні того ж року до міської ради надійшло звернення від будинкового комітету «Ландау 3» з проханням передати вказаний гуртожиток в оперативне управління. Таке прохання депутати вирішили задовольнити, адже це забезпечить належне утримання, ефективну експлуатацію об'єкта житлового фонду та надасть громадянами права на безкоштовну приватизацію житла.

Крім того, депутати своїм рішенням забов'язали будинковий комітет забезпечити належне утримання та ефективну експлуатацію гуртожитку, що знаходиться на вулиці Ландау, 3.

Нагадаємо: навчальний корпус Луцького національного технічного університету на вулиці Софії Ковалевської перебудовують на гуртожиток для внутрішньо переміщених людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024