Поділитись:

У кабінетах вступників з'явились результати НМТ-2023

Середа, 28 червня 2023, 17:53
У кабінетах вступників з'явились результати НМТ-2023

Учасники основних сесій НМТ-2023 можуть дізнатися свої результати в особистих кабінетах вступників. 

Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

«У  вкладці «Результати» також доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України», – йдеться у повідомленні. 

Наголосили, що відразу після оприлюднення результатів сайт Українського центру дещо «гальмував» через надмірну кількість входів учасників, однак проблему вже усунули.

«Попри те, що відразу після оприлюднення результатів сайт Українського центру дещо «гальмував» через надмірну кількість входів учасників, нині сервіс працює в нормальному режимі  й вступники з найкращими результатами вже повідомляють у соціальних мережах про свої досягнення. І українським юнакам та юнкам дійсно є чим пишатися, адже, окрім успіхів у навчанні, вони продемонстрували стійкість, здатність досягати поставлених цілей попри зниження працездатності як закономірного наслідку стресу», – наголосили в УЦОЯО. 

Закликають абітурієнтів, які набрали максимальну кількість балів з одного, двох або трьох предметів НМТ, поділитися своїми історіями успіху. Для цього треба заповнити форму та відповісти на питання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів