Поділитись:

У Луцьку п'яний «супермен» давав хабаря патрульним (фото)

Понеділок, 03 липня 2023, 17:33
У Луцьку п'яний «супермен» давав хабаря патрульним (фото)

У Луцьку п'яний водій спробував відкупитися від патрульних, які зупинили його авто за порушення ПДР.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У неділю, 2 липня, близько опівдня, на вулиці Ковельській у Луцьку патрульні зупинили легковик ВАЗ, водій якого не увімкнув покажчики повороту, коли перестроювався зі смуги в смугу.

Під час спілкування з керманичем інспекторам стало зрозуміло, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, тому вони запропонували йому пройти огляд за допомогою приладу Drager. Громадянин погодився, й алкотестер підтвердив здогадки поліцейських, показавши результат 2,26 проміле. 

Поліцейські почали складати відповідні адміністративні матеріали на керманича.

«Раптом останній сів на заднє сидіння службового автомобіля та передав патрульним теку із документами, повідомивши, що всередині міститься неправомірна вигода – три тисячі гривень», – йдеться у дописі. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, адже такі дії водія передбачають кримінальну відповідальність. На порушника також склали адмінматеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

У Луцьку п'яний «супермен» давав хабаря патрульним (фото) У Луцьку п'яний «супермен» давав хабаря патрульним (фото) У Луцьку п'яний «супермен» давав хабаря патрульним (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів