Поділитись:

У Ковелі нетверезий молодик на Subaru зламав електроопору (фото)

Середа, 05 липня 2023, 14:03
У Ковелі нетверезий молодик на Subaru зламав електроопору (фото)

У Ковелі з вини нетверезого водія сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала електроопора.

Про це у середу, 5 липня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції волинської області.

ДТП трапилася днями на перехресті вулиць Багряного та Грабовського у Ковелі. Інспектори, які прибули на місце події, встановили, що 21-річний чоловік, керуючи автомобілем Subaru Outback, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та не обрав безпечної швидкості, внаслідок чого автівка врізалась в електроопору.

Внаслідок удару автомобіль отримав механічні пошкодження, їх зазнала й бетонна конституція, а от сам керманич не постраждав.

Громадянин не мав посвідчення водія. Крім того, під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування на місці події – прилад Drager показав результат у 0,44 проміле.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У Ковелі нетверезий молодик на Subaru зламав електроопору (фото)У Ковелі нетверезий молодик на Subaru зламав електроопору (фото)У Ковелі нетверезий молодик на Subaru зламав електроопору (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів