Поділитись:

На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото)

Субота, 08 липня 2023, 15:24
На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото)

На Волині за минулу добу рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області. 

7 липня о 11:54 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської споруди в селі Куснища Ковельського району. Пожежу ліквідували вогнеборці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Головне та села Полапи. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Цієї ж доби рятувальники 12-ї ДПРЧ смт Любешів спільно з працівниками МПО села Залізниця приборкали загоряння житлового будинку в селі Міжгайці Камінь-Каширського району. Ймовірна причина події – несправність пічного опалення.

Пожежники 2-ї ДПРЧ загасили загоряння сухої трави на площі 0,4 га в селі Боголюби Луцького району. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем гр. Марчака С.А.

Співробітники 6-ДПРЧ міста Ківерці разом з підрозділом МПО смт Колки приборкали пожежу сухої трави на площі 2 га в селі Ситниця Луцького району. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Ввечері черговий підрозділ 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ ліквідував займання сміття на відкритій території на площі 0,020 га в місті Нововолинськ. Ймовірна причина – встановлюється.

На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото)На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото)На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото)На Волині рятувальники загасили 5 пожеж: що горіло (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів