Поділитись:

Відірвав чеку і кинув: у Луцькому районі п'яний військовий приніс гранату у магазин (відео)

Субота, 08 липня 2023, 21:19
Відірвав чеку і кинув: у Луцькому районі п'яний військовий приніс гранату у магазин (відео)

На Волині військовий мало не наробив біди. Чоловік випив і поконфліктував зі знайомими. Щоб помститися, використав бойову гранату, яку як виявилося, він зберігав удома. Інцидент трапився у селі Коршів Луцького району.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

У селі Коршів Луцького району в період повномасштабного вторгнення клуб зачинений.  Єдина розвага для молоді – зібратися біля магазину. Проте 5 липня вечорниці під крамницею мало не завершилися бідою. Чоловік, який повернувся з військової служби, випивши зайвого, вирішив з'ясувати стосунки з присутніми. Після конфлікту кинувся додому і приніс на подвір'я магазину гранату. 

Як розповідають місцеві, до війни за чоловіком нічого дивного не помічали. А зараз вже вдруге буянив. Кажуть, що нещодавно бігав по селу з ножем. І буквально на днях мало не підірвав людей, принісши боєприпас. 

«Чоловік випивший був. Стався конфлікт, вони почали битися, і він побіг додому. Сказав: «Зараз усім буде капець, я йду по гранату. Усі будете горіти». Він прибіг з собаками на сюди (на подвір'я магазину – ред.). Тут було багато людей, були й діти. Прибіг з собаками та під пахвою тримав гранату. Діставав гранату і казав: «Я зараз її підірву». Щось шарпав, шарпав, але не підірвав гранату. Кинув її біля школи, але вона не зірвалась», – розповіла одна з очевидців. 

На місце події викликали поліцію. Чоловіка затримали.

За попередньою інформацією, граната – бойова, і дивом не здетонувала. У чоловіка є маленька дитина. Наразі йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
12 квітня 2024
08 квітня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024