Поділитись:

У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото)

Понеділок, 10 липня 2023, 11:37
У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото)

У селі Боголюби городник підпалив суху рослинність на своїй ділянці, а вогонь перекинувся на сусідню.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

«Літо у розпалі, але разом зі спекотною погодою спостерігається і збільшення кількості пожеж в екосистемах. Працівниками Луцького районного управління щоденно проводяться рейди щодо заборони спалювання сухої рослинності на території всього району», – зазначають рятуальники.

Зокрема, 7 липня під час такого рейду в селі Боголюби, виявили палія Анатолія М., 1954 року народження, який наводив лад на земельній ділянці сільськогосподарського призначення і вирішив скористатися найпростішим, на його думку, методом, а саме – спалити залишки сухої рослинності. Однак вогонь перекинувся на сусідню ділянку і завдав шкоди іншим господарям.

Порушення зафіксувала рейдова група працівників ДСНС та Національної поліції.

На пенсіонера склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає санкцію від 3060 до 6120 гривень.

У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото)У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото)У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото)У Боголюбах пенсіонер випадково підпалив сусідський город (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів