Поділитись:

Поїхали по чорниці: на Житомирщині авто підірвалося на міні (фото, відео)

Вівторок, 11 липня 2023, 12:43
Поїхали по чорниці: на Житомирщині авто підірвалося на міні (фото, відео)

У Житомирській області на ґрунтовій дорозі в лісі у прикордонні й зоні на міні підірвався легковий автомобіль – 23-річний водій загинув на місці.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Житомирської області.

У понеділок, 10 липня, до відділення поліцій №2 (Олевськ) Коростенського райуправління надійшло повідомлення про вибух у лісовому масиві.

Правоохоронці встановили, що місцеві жителі заїхали на заміновану територію, нехтуючи попереджувальними знаками та обмежувальними стрічками.

Наразі відомо, що родина поїхала до лісового масиву поблизу с. Рудні-Хочинської Олевської громади збирати чорниці. Перед знаком «В’їзд заборонено» та «Стоп міни!» чоловік висадив свою сім’ю, а сам, піднявши шлагбаум, поїхав далі. 

На ґрунтовій дорозі, вже на забороненій території, автівка натрапила на міну. Після цього стався вибух, 23-річний водій, житель Олевської громади, загинув на місці.

Слідчими відділення поліцій №2 (Олевськ) Коростенського райуправління розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

«Шановні громадяни! Поліцейські закликають жителів області дотримуватися правил безпеки. Пам’ятайте, що нині в країні діє заборона на відвідування прикордонної зони. 
Зокрема на Житомирщині дозволено відвідувати ліси, окрім територій, які знаходяться за 20 км від кордону з Білоруссю та місцевостей, які були окуповані. Заборонено відвідування заповідників області. Закриті водойми, що знаходяться поруч об’єктів критичної інфраструктури», – пишуть правоохоронці. 

Нагадаємо: днями на Волині на трасі від смт Шацьк до села Піща дорога зазнала пошкоджень через детонацію мін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів