Поділитись:

Чому Туреччина пішла всупереч Росії (відео)

Вівторок, 11 липня 2023, 21:45
Чому Туреччина пішла всупереч Росії (відео)

8 липня додому повернулись 5 командирів оборони Маріуполя з АЗОВу, що перебували у Туреччині. Хоча за домовленістю з Росією вони мали перебувати і надалі у Туреччині. Ердоган фактично «підклав свиню» Путіну, також він заявив, що Україна заслуговує на членство у НАТО. У відповідь у Росії вже називають Туреччину недружньою країною і у пропагандистів починається істерика.

Чому ж Туреччина зайняла таку позицію у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» розповів військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко.

Олександр Коваленко зауважив, що Туреччина ніколи не діє в інтересах жодної з країн чи організацій, а діє виключно у власних інтересах.

«Вони з одного боку допомагають Україні: відправляли нам з самого початку не тільки Bayraktar TB2 була і допомога броньованими автомобілями – та сама Кобра, та сама Кіпрі, ті самі ж РСЗО та реактивні снаряди до них, радіостанції та інші елементи. У той самий час вони через Босфор пропускали кораблі з нашим краденим зерном, яке крала Російська Федерація, російські окупанти. Деякі з цих кораблів, навіть, розвантажувались в портах Туреччині і з цього зерна потім робили хліб, турецький хліб», – каже він.

Такі факти вказують на позицію Туреччини, що відображається у переслідування власних цілей. Якщо в них є інтереси в Сирії чи Лівії то вони можуть піти на певні домовленості з Росією аби досягнути власних завдань.

«На сьогодні інтересів в них набагато більше саме щодо України, щодо Європи, щодо Чорного моря з вільним судноплавством, а не з тим, що відбувалось на початку повномасштабного вторгнення в Україну, коли Росія фактично окупувала Чорне море, претендувала саме на це і влаштовувала небезпечні «перфоманси». Ердоган окрім повернення захисників Маріуполя до України та схвалення вступу України до НАТО також затвердив прийняття Швеції до НАТО. А це саме той крок проти якого так активно виступала Росія, і, навіть, влаштовувала провокації на фоні релігійних питань.Це досить серйозний один хук справа, один хук зліва і ще й аперкот!».

 Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів