Поділитись:

Підтримка вразливих категорій населення від Odesa’s First Private Dental Center

Неділя, 17 липня 2022, 12:26
Підтримка вразливих категорій населення від Odesa’s First Private Dental Center

Підтримка вразливих категорій населення сьогодні – це запорука стабільності та покращення економічного рівня в країні завтра. Особливо це важливо в умовах війни, яка щодня руйнує життя багатьох українців. Саме тому громадська та благодійна діяльність для засновника Odesa’s First Private Dental Center — лікаря вищої категорії Гончарука Сергія Володимировича є однією з важливих складових сприяння розвитку Одеси та України в цілому на шляху до перемоги.

Віднаходить така позиція відгук і в серцях колег однодумців – фахівців Odesa’s First Private Dental Center, разом з якими Сергій Володимирович вже реалізував багато благодійних проектів. Одним із перших таких заходів в 2019 році було надання сертифікатів багатодітним сім'ям, в рамках якого 100 маленьких одеситів отримали безкоштовні стоматологічні послуги. 

Не менш значущим благодійним проектом Сергія Гончарука є допомога одеським освітянам, викладачам вишів, яким також була надана можливість якісного обслуговування у Першому одеському приватному стоматологічному центрі. Коли в 2020-му постало питання безкоштовної підтримки ветеранів, Сергій Володимирович та його колеги, врахували не лише важливість такого кроку, а й необхідність надання послуг з виїздом до пацієнтів, яким складно самостійно дістатись до стоматологічного центру. В 2021 році отримали кваліфіковане обстеження та лікування і послушниці Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря. 

З початку повномасштабного вторгнення в Україну збройних сил Російської Федерації, Сергій Володимирович не припинив роботу і як лікар, і як громадський діяч, підтримуючи всіх, хто цього потребує: від колег стоматологів з окупованих територій, які були змушені переселитися та знайшли притулок в різних містах країни, в тому числі в Одесі, до бійців ЗСУ та ТРО. Перш за все він закликав усіх власників стоматологічних центрів та кабінетів і зробив власний внесок у створення нових робочих місць та працевлаштування фахівців з числа переселених осіб, що дало можливість багатьом спеціалістам відновити своє життя. 

Для тих, хто захищає мир та спокій України, Сергієм Володимировичем було впроваджено у центрі надання послуг зі знижкою 20%, які вже змогли отримати військові і представники сил територіальної оборони області. Не залишився осторонь і під час блекауту, створивши пункт незламності для підтримки мешканців Одеси. Попереду ще багато роботи — впевнений лікар, але саме такі кроки наближають усіх нас до перемоги. 

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 серпня 2023
29 березня 2023
07 листопада 2022
23 жовтня 2022
12 липня 2022
06 січня 2022
20 грудня 2021
09 серпня 2021
07 липня 2021
19 січня 2021