Поділитись:

"Ситуація була стандартна щороку", - Яковлев про нерозчищені від снігу двори

П'ятниця, 17 лютого 2017, 21:07

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев відповів на критику Гунчика стосовно нерозчищених від снігу дворів.

На ситуацію з розчищенням дворів від снігу впливає й недостатня кількість техніки. Про це сказав Тарас Яковлев 17 лютого під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

"Я розумію Володимира Петровича, бо він мабуть переживає за Луцьк, оскільки мав гарні відносини з Миколою Романюком, вони були друзями. Він болісно сприйняв смерть і пробує контролювати роботу. Я думаю ситуація стандартна була щороку із розчищенням дворів від снігу. Але є момент, що недостатня кількість техніки впливає на вчасне розчищення дворів та доріг. Зараз ми маємо нормальну ситуацію з дорогами але й сприймаємо критику з боку Гунчика", - сказав Тарас Яковлев.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко сказала, що для неї було першим випробуванням, коли випало багато снігу. Тоді хотілось вирішити проблему оперативно, щоб не було транспортного колапсу. Але також підтвердила слова Яковлева, що місто не може похизуватись технікою для прибирання снігу.

Нагадаємо, що декілька днів раніше голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зробив зауваження луцьким комунальникам.

"Майже на всій території міста я не бачив, аби людям можна було пересуватися безпечно. Я не розумію, що в нас пісок закінчився, суміші? Та статистика, яку дає медицина, говорить про те, що різко збільшився процент травматизму", - сказав тоді він.

Надрукувати
мітки:
коментарів