Поділитись:

Зупинили похорон через побої: у Луцьку сім'я хоче повторної експертизи (відео)

П'ятниця, 14 липня 2023, 21:17
Зупинили похорон через побої: у Луцьку сім'я хоче повторної експертизи (відео)

У Луцьку 14 липня рідні та друзі загиблого військового Андрія Коробко перекрили рух транспорту на перехресті вулиць Шевченка та Чернишевського й вимагали повторну експертизу тіла. Рідні чоловіка підозрюють, що він загинув не від серцевого нападу, як зазначено у висновку, а від побоїв, які родичі знайшли на його тілі прямісінько під час похоронної церемонії.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Відомо, що Андрій Коробко став на захист країни ще у 2014 році та мужньо боронив її до кінця. Однак, що сталося з захисником, ніхто достеменно не знає. Після кількох годин перекриття дороги, люди все ж розійшлися. Причиною тому стало рішення правоохоронців.

Згодом з церкви вийшла згорьована матір загиблого захисника. Жінка не вірить, що син помер від хвороби. Пані Зоя Іванівна каже, що син був справжнім патріотом своєї країни.

Уся родина та друзі загиблого захисника очікували під церквою. І нарешті, справа зрушилася з місця.

Рідний брат загиблого захисника Юрій повідомив, що повторну експертизу все ж призначено. Коли вона відбудеться йому невідомо, адже можливо це буде в суботу чи неділю, або взагалі в понеділок 17 липня. Юрій розповів, що розтин проведуть тут, в Луцьку, в присутності 3 незалежних експертів. Про результати експертизи ми повідомимо згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів