Поділитись:

На Волині чоловіка задавила бетонна плита: деталі трагедії (відео)

Субота, 15 липня 2023, 14:35
На Волині чоловіка задавила бетонна плита: деталі трагедії (відео)

У Луцькому районі на території підприємства на чоловіка впала бетонна плита – він загинув. Ще один – зазнав травм. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» дізнавалися подробиці трагедії.

Ввечері 13 липня в селі у Луцькому районі бетонний виріб впав на двох найманих працівників під час проведення робіт. Один загинув, іншому ж вдалося врятуватися. 

Як розповіли в Головному управління Національної поліції Волині, чоловіки займалися земляними роботами і приїхали з сусідньої області. 

«Трагедія трапилася 13 липня у селі Веселе Луцького району під час облаштування очисної ями. Один із чоловіків загинув, інший отримав тілесні ушкодження. Обоє – мешканці Рівненщини. За цим фактом у поліції почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 ККУ. Мова йде про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Під час досудового розслідування буде з'ясовано усі обставини цієї події», – розповіла старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції у Волинській області Марина Балдич

Волинські рятувальники повідомили, що один із чоловіків самостійно вибрався з-під плити. Іншого ж чоловіка діставали за допомогою спецобладнання. Разом з працівниками швидкої допомоги рятувальники проводили реанімаційні заходи. Проте медики констатували смерть чоловіка.

У «швидкій» журналістам повідомили, що в чоловіка не було шансів вижити, адже у нього були травми, не сумісні з життям. 

«Там така травматизація, що взагалі не сумісна з життям. Інший, що був, госпіталізований обласною лікарнею з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної ділянки голови, забій спинки носа і забій лівого ліктя та правого стегна», – розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Станіслав Лінік.

Тобто через множинні переломи смерть потерпілого настала моментально.

Як розповів голова Торчинської громади Юрій Кревський, трагедія сталася на території колишнього колгоспу. ЮРІЙ

«Є господарський двір колишнього колгоспу. Господарський двір, на якому було ще з радянських часів купа майна. Це майно було розпайоване між колишніми працівниками колгоспу... і кожний став там власником або якоїсь будівлі, або частини цих будівель. Наскільки мені відомо, власники, які зараз там причетні, займаються розведенням свиней на тому господарському дворі... Як я розумію, вони найняли когось там... підприємство, яке десь виймало там плити. Ну, якусь здійснювали господарську діяльність там в себе, на території чи біля тієї території. Я цього точно не досліджував, вам чітко не скажу», – зазначив він.

Загиблому чоловікові був 51 рік.

Хто винний в тому, що сталася трагедія, і чи можна було її уникнути – встановлюватимуть правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів