Поділитись:

На Центральному ринку у Луцьку досі торгують російськими товарами (відео)

Субота, 15 липня 2023, 18:51
На Центральному ринку у Луцьку досі торгують російськими товарами (відео)

На центральному ринку у Луцьку жінка купила агрохімікати, які виробили в Росії. На жаль, вона не звернула увагу на виробника продукції, коли її купувала, а прийшовши додому виявила, що агрохімікати виготовлені в Москві.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Лучанка Олена розповідає, що купила російські агрохімікати в одному з магазинів на Центральному ринку.

«Я не купую російське. І я противник цього. Але тут дуже дрібними буквами написано. Коли людей багато, то ми просто кажемо, для чого нам потрібно. І от вони нам пропонують, дають. І коли я прийшла додому, наділа окуляри, то була в шоці. Росія, Москва. Там і неможливо без окулярів прочитати», – розповідає стурбована жителька.

Вона купила на ринку агрохімікати «Карбофос» і «Нурелл-Д». Засоби використовують проти шкідників на рослинах. Обидва продукти зроблені на московії. 

Журналісти обійшли кілька магазинів на Центральному ринку, але в жодному не знайшли згаданих препаратів для рослин.

Економіст Олег Пендзин зазначає, що після того, як Росія розпочала широкомасштабну війну проти України, економічні відносини з агресором припинено повністю.

«З початку активної фази бойових дій економічні взаємини з Російською Федерацією припинено повністю. Окрім виконання зобов’язань по контракту, пов’язаному з прокачкою нафти і газу для наших європейських партнерів у межах зобов’язань між НАК «Нафтогаз» і російськими компаніями, за тими угодами, які були заключені до початку активних бойових дій», – коментує він.

Щодо російської агрохімії, яку жінка купила на одному з луцьких ринків, то економіст зазначає, що це, найімовірніше, товарні залишки, які завезли до повномасштабного вторгнення.

Детальніше – у сюжеті.

Нагадаємо: у Луцьку в мережі магазинів «Comfy» знайшли техніку з російськими сертифікатами якості, які видані у розпал повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 вересня 2023
03 червня 2023
12:06
24 травня 2023
18:03
03 травня 2023
04 квітня 2023
25 січня 2023
21 грудня 2022
20 грудня 2022
19:10
15 грудня 2022
13:43
10:58