Поділитись:

Замість 34 грн – 104 грн: лучани нарікають на роботу служби таксі Bolt (відео)

Вівторок, 18 липня 2023, 23:11
Замість 34 грн – 104 грн: лучани нарікають на роботу служби таксі Bolt (відео)

У Луцьку таксист служби таксі Bolt нібито дурить людей.

Відповідне повідомлення з’явилося у соцмережах, – йдеться в сюжеті телеканалу КонкурентTV.

У дописі пишуть, що один із таксистів на ім’я Дмитро вчасно не завершує поїздку через що у клієнтів знімається набагато більша сума з картки. Наприклад замість 40 гривень – цілих 100, а то й більше.

«Син поспішав на співбесіду і замовив таксі даної служби. Коли машина підвезла його до коледжу, малий вийшов(тому, що з його картки мали знятися кошти, оголошені в замовленні).Машина від'їхала і відразу малому прийшло смс про те, що маршрут продовжено і в нього зняло з карти не оголошену спочатку суму, а більшу», – написала лучанка.

За словами авторки посту Тетяни у її сина із картки списало чималу суму. Разом із тим у коментарях під публікацією люди, які їздили із цим водієм також розповідають про аналогічні ситуації.

«Їхала з цим же Дмитром пару днів тому. Замість 34грн. списав Болт 104грн. Теж об'їхала пів Луцька, на думку служби таксі. Але я писала в їхню службу підтримки одразу. Два дні вела переписку. Скидала скріни з свого особистого Гугл Мапс. Повернули гроші. Я була впевнена, що то глюк системи. Але то все дуже печально, як виявилося тепер», – написала вже інша лучанка.

Допис зібрав чимало коментарів і знайшлося багато тих, хто теж мав можливість прокататися з цим водієм таксі. Телеканал Конкурент TV знайшов волинянина Дмитра. У коментарі чоловік повідомив, що уся справа нібито у самому додатку Болт.

«У програми BOLT дуже часто виникають неполадки з роботою програми. З людьми, які писали пости, конфлікт вичерпано», – пояснив чоловік.

Крім того, ми звернулися за офіційним коментарем до компанії Болт, аби дізнатися, чи відомо їм про такого працівника і чи дійсно є якась проблема у їхньому додатку. У службі пообіцяли оперативно надати інформацію щодо інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024