Поділитись:

Луцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринками

Середа, 19 липня 2023, 15:15
Луцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринками

Луцький зоопарк кличе провести екватор літа серед тварин та квітів.

Про це йдеться на сторінці звіринцю у фейсбуці.

«Екватор літа. Здається, що тепло аж торкається тіла, а сонце не гріє - воно цілує в очі й пестить шкіру. Хочеться спокою, затишку, охолодитися у воді та посмакувати напоєм із льодом у тіньочку. Хочеться насолоджуватися кожною миттю, планувати, мріяти. Але... 
510 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню рoсiї.  10-й рік виборює своє споконвічне право на незалежність та щастя у власному домі.
Спокою на українських землях немає ніде. Повітряні тривоги стали частиною щодення у відносному тилу. А на фронті палає так, що нашим захисникам та захисницям – не до принад літа»,  – йдеться у дописі.

Проте, як зазначили працівники звіринцю, там є змога відволіктись і відпочити.

«Тут, на території КП «Луцький зоопарк», у вас є змога на кілька годин відволіктися, переключитися, насолодитися озелененням та спогляданням за тваринами. Бо маємо бути сильними та спокійними, аби протистояти рoсiйcьким oкyпaнтaм, працювати на перемогу та підтримувати Збройні Сили України. 
Отож, працюєм щодня, без вихідних, з 10.00 до 19.00 (каси - до 18.00)», – повідомили у зоопарку.

Квитки вартують:
- 50 грн дитячий,
- 120 грн дорослий,
- 300 грн сімейний (2+2),
- 80 грн пільговий (для студентів та пенсіонерів за наявності посвідчення).

Вхід для захисників та захисниць (за посвідченням учасників бойових дій) та їхніх дітей – безкоштовний.

Нагадаємо, нещодавно ми показали, як Луцький зоопарк зачарував квітковим різноманіттям.

Луцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринкамиЛуцький зоопарк кличе відволіктися від тривог спогляданням за тваринками 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів