Поділитись:

Луцькрада поклала на депозит у ПриватБанку 150 мільйонів

Понеділок, 20 лютого 2017, 10:57

Луцька міська рада розмістила на депозит у ПриватБанку 150 000 000 гривень вільних коштів бюджету.

Таке рішення було ухвалене в січні на засіданні конкурсної комісії з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у банках в 2017 році, – повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Участь у конкурсі взяли чотири державні банки, однак за всіма критеріями першість дісталась ПриватБанку. Заявка-пропозиція та вимоги до конкурсу на офіційному сайті Луцької міської ради публікував департамент фінансів і бюджету Луцької міськради.

"Міністерство фінансів України та Національний банк України підтвердили, що ПАТ КБ "ПриватБанк" відповідає вимогам і критеріям, визначеним Постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.11 №6 "Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладених (депозитних) рахунках у банках". Тож враховуючи те, що ПАТ КБ "ПриватБанк" запропонував найвищу ставку серед претендентів, його було визначено переможцем із розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у 2017 році", – розповів директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.

Практика розміщення бюджетних коштів на депозитах у державних банках дає хороший результат. Завдяки депозитам можна заробити десятки мільйонів гривень для поліпшення життя територіальних громад.

Як повідомили в банку, згідно з умовами конкурсу, ПриватБанк забезпечить вигідне та надійне розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів органів влади в обсязі, визначеному самими міськими, районними, селищними та сільськими радами.

Крім Луцької міської ради, на Волині станом на середину лютого вже розмістили тимчасово вільні кошти в ПриватБанку органи місцевого самоврядування: м. Нововолинськ (Нововолинська міська рада), Луцький район ( Луцька районна рада, Липинська сільська рада, Боратинська сільська рада), Горохівський район (Горохівська районна рада, Скобелківська сільська рада), Старовижівський район (Старовижівська районна рада, Старовижівська селищна рада), Ратнівський район (Ратнівська районна рада, Видраницька сільська рада), Любешівський район (Любешівська районна рада), Маневицький район (Маневицька районна рада, Маневицька селищна рада, Колківська селищна рада).

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
19:01
12 квітня 2024
05 квітня 2024
15 березня 2024
08:30
22 лютого 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
15 лютого 2024
14 лютого 2024